LEDIGA JOBB Skogsvårdsspecialist

26 november, 2018

Stationeringsort: Växjö

Anställningsform: Tillsvidare, 100%

 

Om Sundins Skogsplantor

Sundins Skogsplantor AB är ett skogsvårdsföretag som är verksamt i hela södra Sverige med försäljning av plantor, plantering och röjning. Verksamheten bedrivs operativt genom ett nätverk av lokala Ombud och med en central enhet i Växjö dit vi nu söker en Skogsvårdsspecialist. Verksamheten växer och vi behöver därmed stärka vår skogliga kompetens. Med vår lokala förankring i form av Ombud har vi ett starkt kund- och servicefokus. Vi strävar hela tiden efter att leverera produkter och tjänster av högsta kvalité genom ett sunt företagande.

Vi söker

Dig som vill vara med och utveckla Sundins Skogsplantor vidare inför framtida utmaningar. Du är ordningsam, strukturerad och lösningsorienterad. Du besitter en analytisk förmåga och har ett naturligt affärtänk i alla situationer. Viktigast av allt är att du passar in i vårt team, du är en lagspelare som vill utveckla dig själv och andra.

Kvalifikationer

Du har en akademisk utbildning och/eller arbetslivserfarenheter från branschen. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska. Polska är meriterande. Erfarenhet från tidigare arbete inom skogsvård och/eller plantodling ser vi som mycket positivt. Du innehar B-körkort.

Arbetsuppgifter

  • Planera och delegera legoproduktion av skogsplantor
  • Under vår- och höstsäsong flödesplanera logistiken av skogsplantor
  • Delta i förhandlingar både rörande inköp- och säljprocesser
  • Samordna, utbilda och administrera våra verksamhetsområden 
  • Delta i marknadsaktiviteter 

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett lärorikt och varierande uppdrag i gränssnittet mellan plantodling och praktiskt skogsbruk. Du kommer att erbjudas stor plats i företaget och har goda möjligheter att vara med och påverka bolagets utvecklingsarbete inom skogsvård.

 

Låter det intressant?

Mejla ditt CV och Personliga brev till: info@sundins-skogsplantor.se

Sista ansökningsdatum är den 15 januari 2019 men vi genomför intervjuer fortlöpande så vänta inte!

All information rörande ansökningar behandlas konfidentiellt. 

 

Vid frågor angående den utannonserade tjänsten vänligen kontakta: Pierre Fridell 0470 – 32 20 67