Om Sundins Skogsplantor


Sundins Skogsplantor startades 1996 med visionen att vara det självklara valet av skogvårdsentreprenör hos våra kunder. För att lyckas med det bygger vår verksamhet på att tillhandahålla högkvalitativa skogsplantor och skogsvårdstjänster till konkurrensmässiga priser – att vara det självklara valet av partner inom skogsvård.

Våra uppdrag utförs med engagemang, omsorg och kvalitet. Personalen som utför dem kommer från Polen och är direkt anställd av Sundins Skogsplantor enligt svenska avtal. Våra medarbetare jobbar i små arbetslag där lagledaren pratar svenska eller engelska, men det är med våra lokala ombud du som kund har kontakt. Alla våra medarbetare utbildas från grunden på sina respektive områden och vidareutbildas kontinuerligt. Med utbildningar så som Naturhänsyn vid plantering och Natur- och kulturmiljövård säkerställer vi att vår personal har kunskap om hur vi på bästa sätt tar hänsyn till miljö och kvalité när vi utför våra uppdrag.

Vi eftersträvar långsiktiga kundrelationer och tror därför på flexibilitet och anpassning gentemot våra kunder, lokal närvaro och relationer grundade på tillit och personligt engagemang. Våra lokala ombud har god kunskap om sina områden och samarbetar över regionerna för bästa resultat. För att skapa tillit och långsiktiga relationer ser vi till att du som kund alltid har möjlighet att ha kontakt med samma ombud.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Då är du varmt välkommen att kontakta oss.

 


 

Sundins Skogsplantor i siffror

1996

Sundins Skogsplantor startades 1996 med visionen att vara det självklara valet av skogvårdsentreprenör hos våra kunder.
 

15 000 hektar skogsröjning varje år

Våra anställda röjer cirka 15 000 hektar per år. Det ger dig tillgång till arbetskraft som är väl meriterad och motiverad att röja din skog.
 

180 årsanställda

Sundins har cirka 180 årsanställda och dubblar antalet under planteringssäsong. Vi har dessutom ett nätverk av kunniga lokala ombud i hela södra Sverige. 

 

11 lokala ombud

Vår kompetens, lokalkännedom och erfarenhet gör oss till en pålitlig partner för ditt skogsägande. Med 11 lokala ombud har vi en kontakt nära dig.

 

25 kylterminaler i södra Sverige

När du valt plantor är du välkommen till någon av våra 25 kylterminaler för att hämta dem. För en flexibel leverans håller vi våra terminaler öppna när det passar dig.

 

16 000 000 producerade plantor årligen

Vi legoodlar mer än 15 miljoner plantor varje år som distribueras ut till våra kunder genom våra ombud i södra Sverige.